8.6.2010

Altaelvaa etsimässä

Kävelyreitti leirintäalueelta Altajoelle


Hevosfarmi

Traktoritietä eteenpäin

Sitten läpi laidunmaan

Hiljaa virtaa joki
Niin, aurinko paistaa eikä tuulenhäivää! :)

Lepopäivä Övre Altassa

Tänään en polje metriäkään. Mökki olisi pitänyt luovuttaa klo 12:00 mennessä, joten varasin sen myös ensi yöksi. Tänään en polje enkä pakkaa, niin se vaan on. :)

Ylängöllä polkiessa, vesi valui silmistä ja kylmä tuuli ei ainakaan helpottanut asiaa. Ilalla saavuttuani perille oli oikea silmä jo puoli ummessa ja luomet tulipunaiset. Tänään on turvotus laskenut.

Wisloffs Camp kuuluu sarjaan neljän tähden leirintäalue keskivertohintaan. Paremminkin edulliseen, edelliset mökit maksoivat 350 nokkia plus suihku 50-100 nokkia, internetistä ei tietoakaan. Täällä mökki maksoi 300 nokkia, suihku ja laajakaista sisältyy hintaan.


Huoltotilat on huippuluokkaa, vain sauna puuttuu.


Övre Altan huono puoli on se, että täällä ei ole ruokakauppoja. Pitäisi polkea ala Altaan, koska bussejakaan sinne ei kulje. Viimeiset ruisleivät ja pussimuussit on nyt nautittu, joten huomenna siirryn viralliseen Altaan ja jatkan oleskelua siellä, ostosten ja nähtävyyksien merkeissä. 

Laskettelua Altaan

Sautson kanjonipatikoinnista luovuin onneksi jo vähän ennen matkaan lähtöä. Korvikkeena tämä osuus kelpaa kyllä paremmin kuin hyvin.
Päiviä kestäneet nousut lasketellaan nyt muutamassa kilometrissä!

Pororaukat pelkää pyöräilijää, mutta ei autoja.


Rekka on kuin pikkuauto

Pauhaava koski antoi oman säväyksen.


Canyon